CederBergs i Habo AB  är ett familjeägt grossistföretag. De är specialister på profiler av plast, målade trälister och folierad MDF. Profilerna tillverkas i egna verktyg. Övriga produkter är framtagna av dem för specialföretag inom respektive bransch.

www.cederbergs.se

Ehrenborg & Co AB marknadsför och säljer golv för offentlig miljö. Deras sortiment består av högkvalitativa designgolv, platsgolv, gummigolv, textila golv och textila plattor.

www.ehrenborg.se

Forbo Flooring Systems har ett komplett sortiment av golv och golvtillbehör för privatpersoner och företag.  De erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil.

www.forbo.com/flooring

Logo Höganäs

CC Höganäs älskar kakel och klinker i alla dess former! De har egen tillverkning i sju fabriker runt om i Europa, med välrenommerade varumärken som Ricchetti, Cisa, Cerdisa, Cinca, Klingenberg och Pukkila.

www.cchoganas.se

Schönox logotyp

SCHÖNOX är ett varumärke i bolaget Sika Sverige AB. De har ett brett sortiment av produkter, både för avjämning samt montering och fogning av keramiska plattor.

www.schonox.se

Tarkett Sverige AB marknadsför golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för golv och vägg i offentlig miljö. De erbjuder ett rikt utbud av plastgolv, trägolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg.

www.tarkett.se

TM Progress är ett helsvenskt företag med ett enda fokus – golvavjämning. De har 40 års erfarenhet och utvecklar, tillverkar och säljer helt i egen regi. De avjämnar allt från stora arenor till enstaka badrum.

www.tmprogress.se

Menu